VINPROVNINGVälkommen att prova vin till mat


Viktors Vinprovning är själva ursprunget till Vin Till Mat. Det var med vinprovning som allt började. Fortfarande idag är det Viktor Källtén som står bakom provningarna, den genuina vinkunskapen och all intressanta fakta kring vinerna. Tillsammans med Daniel och Jonas komponeras kontinuerligt nya recept och menyer som ska matcha specifika viner.

Det som kännetecknar alla provningar oavsett inriktning är en djup kunskapsbas som förmedlas lättsamt och med en avslappnad stämning där alla känner sig välkomna.


Provningarna går oftast till så att vi kommer till er och lagar en meny med allt mellan 3-6 rätter specialanpassade till de viner vi provar. Antalet viner och vilken typ av vin anpassar vi helt efter era önskemål. Det kan vara teman som mousserande viner, viner från klassiska distrikt eller något helt annat. Tillsammans med era önskemål skapar vi en meny som passar just ert tillfälle. Vi erbjuder också vinprovningar utan mat..

Exempel på teman för vinprovningar:

-Mousserande vin och champagne. Vilka är de olika sätten man tillverkar mousserande vin på och hur påverkar det smaken. Vilken betydelse har det var druvorna växt?

-Lär dig prova vin. Vi går igenom grunderna inom vinprovning och provar 2 sorter var av mousserande, vitt och rött vin.

-Tour de France. Vi provar viner från Frnakrikes olika vindistrikt

-Exklusiv champagneprovning. Vi provar flera olika sorters champagne och jämför olika druvor, tillverkningsmetoder och lagringstid. Ett måste för den som fått smak för champagne!


Vi håller vinprovning för alla

(som är över 20 år).

  • mat- och vinintresserade (såklart)
  • företag
  • privata sällskap
  • svensexor/möhippor
  • födelsedagsfirareVill du boka en vinprovning?

Ring Viktor på +46 739 80 26 87 eller maila viktor@vintillmat.se och beskriv hur många ni blir, var ni har tänkt att hålla till och hur omfattande provning ni önskar så återkommer vi med offert och allt det praktiska.


VIN TILL MAT


Vi är en småskalig vinimportör men med ett stort hjärta som klappar för denna ädla dryck. Förutom att importera ett antal förstklassiga, mycket spännande viner, främst från Tyskland och Frankrike, håller vi även i vinprovningar, arrangerar vinresor, driver en vinklubb och delar med oss av ett och annat trevligt recept.

KONTAKT


Har du frågor, önskemål, tips eller andra spörsmål – kontakta oss direkt via brev,

e-post eller telefon.   

Vin till Mat

Hulebo Sörgården

518 91 Sjömarken

Email: info@vintillmat.se

Tel: +46707556337

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER:

FYLL I DIN E-POST & FÅ

VÅRT NYHETSBREV:

 
 

© Copyright. All Rights Reserved.