OM OSSDen ädla konsten att välja rätt vin till rätt mat


Vi är en småskalig vinimportör baserad i Borås/Göteborg som består av tre vänner (Markus, Daniel & Viktor) som har ett stort vin- och matintresse. Vi importerar vin från olika delar av Europa med tyngdpunkt på klassiska distrikt, just nu ligger fokus på Champagne och Bordeaux. Vi startade VinTillMat 2015 och det var då helt och hållet en fritidssyssla men tack vare fler och fler sålda viner jobbar vi idag en dag var i veckan med detta.

Vid sidan av jobbet med vin jobbar vi alla tre som fysioterapeuter.

Förutom att importera vin så håller vi också vinprovningar, just nu enbart hemma hos folk efter förfrågningar, men på sikt hoppas vi också kunna arrangera provningar i egen regi.


Vår ambition är att både på våra sociala medier och då vi håller provningar presentera vin på ett intressant och inspirerande sätt där vi kombinerar en djup kunskap med humor och en stor dos självdistans.


Vi skickar ut lite längre texter om diverse vinrelaterade ämnen med ojämna mellanrum samt ibland lite unika erbjudanden, anmäl dig till vår vinklubb längst ner på sidan så får du dessa utskick och erbjudanden.

/Markus, Daniel & Viktor